30 Mayıs 2017 Salı

Sizlere sunduğumuz hizmetlerimiz ile işletmenizi bir adım öne çıkarın!


Sizlerin ve şirketlerinizin ihtiyaçlarını analiz ederek sektörünüzde en üst noktalara çıkabilmek için inovasyon eksikliklerinizi birlikte tamamlayalım.


Mobil Uygulama Geliştirme

Marka ve sektörel ihtiyaçlarınızı doğru tespit ederek, değişen iş şartlarına hazır olmanızı sağlayacak müşteriye özel çözümler ile mobil yönetim ve değerlendirme hizmetleri sunuyoruz.

Akıllı Saat ve Tablet Yazılımları

Size veya şirketinize özel uygulamalarınızı akıllı saat ve tabletlerde geliştiriyoruz.Yönetimsel araçlarınızı birbirine entegre ederek daha hızlı, sistemli ve kolay kullanım sağlıyoruz.

Mobil Uygulama Geliştirme Etkinlikleri 

Bilişim sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Android ve iOS cihazlar ile ilgili olarak iyi bir uygulama geliştirici olmak isterseniz sizler de iletişim bilgileri üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Masaüstü Programlama

Masaüstü yazılımlar ile size özel kurumsal iş yeri takibi, stok takibi, iş kontrolü ve buna benzer maksimum verim alınabilecek iş çözümleri sunuyoruz.

Web Design

Size özel internet adresi ile sanal kimlik oluşturuyoruz.Sektörünüzde sizi öne çıkaracak tanıtım ve inovasyonu, sosyal platformlar ve sanal kimliğinizin entegrasyonu ile sağlıyoruz.

Grafik Tasarım  

Size ve şirketinize, görsel açıdan tamamlayıcı kullanıcı dostu bir kimlik sağlayarak müşteri ağınızı genişletiyoruz.Ürünlerinize estetik katarak pazar payını arttırıyoruz.



Şirketlere Özel Çözümler

Size ve şirketinize özel, sektörünüzde rekabet gücünüzü artıracak yenilikçi ve kullanıcı dostu mobil çözümler sunuyoruz.Mobil ve masaüstü uygulamalar, web adresi ve sosyal medya entegrasyonu ile şirketinize teknolojik altyapı sağlıyoruz.

Şahıslara Özel Mobil Uygulamalar

Fikrinizi söyleyin biz hayata geçirelim.10 yıllık deneyimlerimizle altyapısını genişleterek, fikrinizi geliştirelim ve ürün haline getirelim.Sermayeniz olmadan, altyapı sağlama, planlama ve ürün haline getirme ücretsiz sunularak gelir ortaklığı modeli ile fikrinizi hayata geçirelim.


Sosyal Medya ve Teknoloji Danışmanlığı

Sosyal medya hesaplarınızı güvende tutarak kolayca erişim ve paylaşım yapabileceğiniz size özel mobil uygulamalar üretiyoruz.Teknolojik altyapınızı güncel tutarak size özel yenilikçi çözümler sunuyoruz.Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

WWDC 2017'de Tanıtılan Her Şey!

Apple'ın San Francisco'da düzenlediği WWDC 2017 etkinliği geride kaldı. Peki etkinlikte neler tanıtıldı? Siri'nin gücünü ark...